Noutăţi

The Intermission lansează al doilea număr print

Cu doar un an în urmă ne lansam, oficial și online. The Intermission a îndeplinit multora din echipă un vis, dacă nu mai multe, printre care se număra și o revistă print.

Al doilea număr vine cu ocazia aniversării noastre de un an și sperăm să fie mai plin de idei, de calitate și mai aproape de voi.

Noul număr print promovează și fotografii noștri mai mult decât anteriorul, motiv pentru care revista s-a îmbogățit de astă dată și cu un poster cu trei formații surpriză desenat pe el, ca să vă umple încăperile.

Din aceeași dorință de a face lucrurile diferit și de a vă face cunoscute cât mai multe proiecte locale și internaționale, revista cuprinde de data aceasta un număr mai mare de interviuri, din toate ramurile rock-ului. Toate materialele conținute de revistă au fost create în premieră pentru print de către echipa The Intermission și deocamdată vor fi disponibile doar fizic.

Mai multe detalii veți primi ca răspuns la comandă.

Later edit: comenzile au luat sfârşit, mulţumim pentru încredere şi sperăm avem în continuare alături, ca şi până acum.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...