Noutăţi

Informații despre camping la Rockstadt Extreme Fest

La fel ca si in anii precedenti, zona de camping va fi amplasata pe terenul de fotbal aflat in imediata apropiere a zonei de festival, spatiu ce ofera un numar generos de locuri. Va rugam aveti in vedere faptul ca exista sanse ca la un moment dat sa nu mai existe locuri disponibile, motiv pentru care apelam la public pentru o amplasare cat mai uniforma a cortului, oferind astfel spatiu si ‘vecinilor’ de camping.

Pentru a veni in intampinarea problemelor legate de spatiu, incercam sa extindem zona din camping prin facilitarea unei noi zone in acest sens. Se lucreaza la partea logistica a problemei, in masura in care vom gasi si o solutie, anuntul va fi facut in timp util.

Zona de camping va fi dotata cu un numar suficient de toatele si dusuri, dotate cu apa calda, facilitati ce vor fi curatate de mai multe ori pe parcursul zilei, pentru a evita orice fel de neplaceri.

Camping-ul va fi deschis publicului incepand de joi, ora 10:00. Rugamintea organizatorilor este de a elibera zona de camping pana luni la ora 12:00.

Pretul unui abonament pentru zona de camping ramane la fel ca si in 2015, 15 lei (abonament ce asigura accesul in camping pe durata celor 4 zile de festival) si va putea fi achizitionat exclusiv de la casa de bilete aflata la intrarea principala a zonei de festival. Pentru acest an nu vom avea la dispozitie serviciul de inchiriat corturi.

Va reamintim ca pana duminica, 10 iulie gasiti abonamente pentru Rockstadt Extreme Fest, la pret redus de 220 de lei.

Pretul abonamentelor este urmatorul:

Presale 4 – 220 lei, perioada 05.03 – 10.07.2016 Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11.07.2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august) VIP Ticket – Meet and greet cu artistii – 300 lei (SOLD OUT)

NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016 pot fi achizitionate online de pe:

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Pana in acest moment au fost anuntate 49 de formatii, iar toate detaliile le puteti gasi pe www.rockstadtextremefest.ro

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...