Noutăţi

Începe Rockstadt Extreme Fest 2019

Cele 5 zile pe care urmează le petreceți la poalele Cetății Râșnov conțin 3 evenimente distincte pentru care trebuie cumpărate bilete separate:

ROCKSTADT EXTREME FEST 2019 (01-04 august 2019)
Festivalul are loc de joi până duminică, din 01.08 până în 04.08.
Pentru festival se pot cumpăra următoarele tipuri de bilete:
Abonament pe toată durata festivalului
Bilete pe zile
Bilete pentru camping

THE CAVE BETWEEN WORLDS (02-03 august 2019)
Un eveniment separat de festival dar care va avea loc în timpul festivalului, în zilele de vineri, 02.08 și sâmbătă, 03.08.
Biletele se cumpără online AICI. În plus, participanții vor putea degusta produse alcoolice moldovenești, vor primi ca suvenir tricoul oficial al festivalului și tricoul special conceput pentru evenimentul din peșteră și, de asemenea, vor putea socializa la festival în tribuna separată special pusă la dispoziție în cadrul festivalului dacă dețin brățară de festival.

ROCKSTADT UNDERGROUND ARTISTS (31 iulie 2019)
Un eveniment separat ca și concept dar care se va desfășura pe parcursul zilei de 31.07 tot în arealul festivalului, pe una dintre scene. Are forma unui concurs pentru 6 trupe calificate și se încheie cu premierea câștigătorului și cu două recitaluluri ale trupelor Dordeduh și Bucovina.
Pentru acest eveniment există bilete separate care pot cumpăra online AICI sau de la intrarea în festival.

Pentru evitarea oricăror neplăceri, noi vă recomăndăm să achiziționați biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizați. Biletele și abonamentele conțîn elemente de siguranță și vor fi controlate la intrarea în perimetrul festivalului.
În continuare, biletele se vor putea cumpăra și de la intrarea în festival.

Nu e permis să veniți cu aparat foto profesional pentru că tot ce înseamnă foto reprezintă apanajul fotografilor ACREDITAȚI în mod oficial la festival. Mai mult, filmarea și fotografierea concertelor cu scopul difuzării în presă scrisă, audio, online sau TV se va desfășura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnaliștilor.
Vă rugăm să vă lasați bicicleta, skate-ul, pisica și câinele la vecinii cărora le-ați promis deja câteva tricouri cu autograf pentru că nu le veți putea lua cu voi la eveniment. Accesul cu recipiente de sticlă, materiale inflamabile, laser (Star Wars n-a început încă) sau arme albe este INTERZIS. La fel și accesul cu alcool, alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival.
Dacă data trecută v-am spus că pentru băuturi și pentru merchandise-ul official plata se face, cu sprijinul Banca Transilvania, prin intermediul unui card reîncărcabil pe care îl puteți achiziționa de la festival în baza unei garanții de 10 ron, noi vă reamintim că puteți solicita ORICÂND suma rămasă pe card și garanția- lucru valabil până luni, 5 august, ora 08.00.
Dacă veniți la camping de miercuri, 31.07, ziua dedicată Rockstadt Underground Artists- un eveniment la care vă puteți achiziționa bilet (și) de aici: https://bit.ly/2LMNzYF, trebuie să vă spunem că accesul la zona de camping se va face numai dacă DEȚINEȚI un astfel de bilet de campare.
Spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar puteauna copiilor sau persoanelor epileptice.
Copii, sub 12 ani, au acces gratuit în zona festivalului doar însoțiți de un adult care deține un bilet valid. Pentru cei mici se recomandă utilizarea căștilor pentru protecție fonică. În cazul în care copii nu sunt echipați corespunzător, răspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral părinților/însoțitorilor.
Evenimentul va avea loc indiferent de condițiile meteorologice și de mica ,,fotofobie” cu care ai să rămâi (de vei fi obligat să dormi aproape până la primul concert).

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top