Noutăţi

Începe numărătoarea inversă pentru concertele Dream Theater

A mai rămas mai puțin de o lună până la întâlnirea mult așteptată cu giganții muzicii rock.

Prinde acum ultima șansă de a achiziționa bilete aniversare early bird “Golden Dream Ticket” disponibile doar până la data de 9 mai sau până la epuizarea stocului.

Golden Dream Ticket îți oferă:

  • un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words” pe care te sfătuim să îl porți la vedere pentru că ar putea să îți aducă surprize foarte plăcute din partea trupei.
  • 10 pachete VIP Gold. Detalii despre conținutul VIP Gold găsiți aici – http://www.dreamtheater.net/25Tour?ref=

Intră în cursa pentru cele 10 pachete VIP Gold Upgrade puse la bătaie pentru fiecare concert în parte, completând formularul – http://phoenixentertainment.ro/golden-ticket-validation/

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, Images and Words, prin 2 show-uri fulminante la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena și la București, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...