Noutăţi

Incantation live în capitală

incantation

live la Bucureşti @ Fabrica Club
duminică, 6 noiembrie 2016, ora 19:30

La începutul lunii noiembrie Axa Valahă Productions şi Ribcage Booking vor prezenta publicului din România şi Bulgaria două concerte ce vor avea ca headliner faimoasa trupă INCANTATION, reprezentanţi de seamă, cu peste 25 de ani de activitate şi 10 albume de studio, ai scenei death metal americane. Consideraţi de presa de specialitate “o instituţie a death metalui din New York” şi pionieri de genului, alături de Suffocation sau Immolation, cu un stil specific şi o certă aplecare spre slow death / death doom de inspiraţie Autopsy sau Winter, trupa se află în acest moment în turneul aniversar de 25 de ani, alături de Malevolent Creation, urmat de mai multe apariţii exclusive în Europa, cu cele două concerte din România şi Bulgaria ca fiind singură oportunitate din 2016 a fanilor est-europeni de a-i urmări la lucru pe Incantation.

A trecut aproape un deceniu de la precedentele apariţii live ale trupei în România, cele două concerte, de la Cluj-Napoca şi Bucureşti, alături de Krisiun fiind primite excelent de către public la momentul respectiv. Pe 6 noiembrie 2016 INCANTATION se întoarce pentru un concert exclusiv la Bucureşti, în club Fabrica, unde deatherii americani, sosiţi direct de pe scena Nuclear War Now! Fest, vor prezenta un recital prelungit, de peste 70 de minute, care va trece prin toată discografia trupei.

Alături de Incantation vor evolua Sincarnate (doom death metal – România) şi Rise of Tyrants (death metal – Italia).

Primele 100 de bilete costă 60 de lei (preţ valabil în avans) şi pot fi procurate prin intermediul iabilet.ro şi eventbook.ro, de asemenea prin intermediul reţelelor asociate. Reţeaua Iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. Reţeaua Eventbook.ro: Librăria Engleză Anthony Frost (Str. Calea Victoriei, nr. 45), Librăria Franceză Kyralina (str. Biserica Amzei, nr.10) şi Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8), toate din Bucureşti. Ulterior preţul biletelor va fi de 70 de lei, preţ valabil inclusiv la intrare. Numărul biletelor pentru concertul Incantation este limitat la 300.

Cele două concerte Incantation, din weekendul 5-6 noiembrie 2016, sunt prezentate şi promovate de Axa Valahă Productions & Ribcage Booking.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...