Noutăţi

Încă puțin până la concertele White Walls, Breathelast, W3 4R3 NUM83R5, COD și Adi Tăbăcaru din club Fabrica

Weekend-ul acesta, în clubul Fabrica se petrece din nou, așa că sâmbătă nu-ți face alte planuri, iar dacă îți faci, ai grijă ca adresa str.11 iunie nr. 50 să fie inclusă și ea!

Și asta pentru că sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 18:00WHITE WALLSBREATHELASTW3 4R3 NUM83R5, COD și Adi Tăbăcaru te așteaptă pentru o seară ca între prieteni, în care muzica va fi cea care va dicta toată distracția! Da, da, știm, când vine vorba de muzică bună cu toții suntem prieteni, dar crede-ne, de data aceasta va fi chiar special!

În cazul în care nu ai apucat să-ți cumperi bilet, încă îl mai poți achiziționa online până vineri seara (24 noiembrie) pe www.AmBilet.ro la prețul de 20 lei. În seara evenimentului, biletele vor putea fi găsite și la intrare, la prețul de 30 lei.

PROGRAM:

18:00 – doors open
19:00 – C.O.D
20:00 – W3 4R3 NUM83R5
21:00 – BREATHELAST
22:30 – WHITE WALLS
23:45 – ADI TĂBĂCARU
 

De asemenea, în seara evenimentului va putea fi găsită și o urnă de donații, scopul ei fiind aceea de a strânge bani pentru Ana Bucur, o fetiță de 13 ani din București, diagnosticată de curând cu cancer osos, cu nevoie mare de a face o operație foarte costisitoare în Viena:

„Dupa cum știm, pe 25 seara suntem toți Friends For A While. Deși, după acel while, putem să ne mai vedem și cu alte ocazii, cu siguranță.
Însă Ana Bucur, o fetiță de 13 ani din București, nu are deloc această siguranță. De fapt, nu doar siguranța, ci viața ei este pusă cu adevărat în pericol, după ce recent a fost descoperit că suferă de cancer osos (osteosarcom la femurul drept în stadiul II A). Supraviețuirea ei depinde de o operație ce va avea loc la Viena pe 13 decembrie, dacă suma necesară va fi strânsă până atunci, o sumă deloc mică: 79.000EUR.
Am decis, în spiritul prieteniei, să o susținem și noi, cum putem, deoarece fiecare leu contează. În seară de 25 se va găsi o urnă de donații în care veți putea contribui cu ce sumă simțiți voi, iar câteva item-uri de merch mai speciale vor fi scoase la vânzare tot în scop caritabil. De asemenea, puteți ajuta și prin SMS la 8828 cu textul „Ana” pentru o simplă donație de 2EUR. Puteți găsi mai multe detalii aici: https://anabucurblog.wordpress.com/2017/11/06/first-blog-post/.”, a declarat trupa  .

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!