Noutăţi

”inArticulate” – noul videoclip al trupei Negative Core Project

negative-core-project-official-photo

Negative CORE Project a susținut lansarea unui nou clip, duminica trecută în club fabrica din București, alături de O.N. x RAGE (hip-hop). Evenimentul a avut loc cu sprijinul Dark SIDE Booking Academy și club fabrica.

„În primul rând, mulțumim mult celor care au fost alături de noi la lansare; duminica în familie nu a fost niciodată atat de distractiva! Big up! Mulțumiri de asemenea lui Gabi Georgescu – clubului fabrica -, lui Catalin Davidescu și lui Alin Voica – Dark SIDE Booking Academy – pentru tot ajutorul logistic și recomandarea lui Alex – MC O.N. aka omunegru aka omnecunoscut si tuturor celor implicați. Concertul a sunat excelent, la mixer fiind Hertzu, unul din puținii sunetiști care știu să scoată zeama dintr-o trupă de metale.

Am cântat într-o formulă ciudată în sensul că Mihai Dinca, chitaristul nostru este destul de bolnav, lucru care l-a împiedicat să urce pe scenă alături de noi. Alături de FLip a mai cântat și al șaselea membru al echipei, Mihai Petrosel – cel de-al doilea toboșar al trupei.

Am avut și un moment fain cu omunegru alături de care am cântat o reinterpretare în limba română a piesei Never Enough, care se găsește pe primul nostru album.

Clipul a fost filmat în luna martie de către Cătălin CATANA aka FAUST, un tânăr MC cu talent și în spatele camerei, și bineînțeles cu participarea lui Răzvan IONIȚĂ care a fost foarte atent la detalii. În echipa cu care am lucrat, i-am mai avut alături de noi pe Andrei OPREA, care ne-a ajutat să cărăm și să aranjăm echipamentul, și pe Radu BUHA, același om pe care l-am chinuit cu masca de gaze și în clipul pentru „Save The Fucking Puppies”. Mulțumim Andrei și Radu pentru eforturi!

Mesajul piesei este destul de evident și de brutal iar prin felul în care am filmat majoritatea materialului, am încercat să implicăm cât mai mult spectatorul în acțiune.

Nu uitați să lăsați un comentariu pe youtube și pe cât posibil să vizionați materialul la volum foarte ridicat si la rezoluție maximă!”

Reamintim că Negative CORE Project urmează să deschidă concertele Thy Art is Murder și Fallujah din Cluj și Bucuresti, în perioada 6-7 Iulie.

Clipul poate fi vizionat aici:

www.youtube.com/watch?v=kYQITMOfUIQ

Puteti asculta noul album al trupei NCP pe platforma bandcamp aici:

https://negativecoreproject.bandcamp.com/album/silence-is-betrayal

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...