Noutăţi

Implant pentru Refuz lansează albumul „Acustic” în Fabrica

Trupa Implant pentru Refuz lansează pe 11 martie albumul Acustic (LIVE@UNIRII5), prima producţie LIVE a acestei trupe, în cadrul unui show care va avea loc la clubul Fabrica din Bucureşti.

Concertul va fi compus din două părţi, după cum urmează: prezentarea albumului „Acustic”, urmat de un recital „full electric”!

Special Guest: băieţii de la Sunet Fin.

Discul conţine piesele înregistrate live în cadrul concertului acustic susţinut în octombrie 2015 pe scena de la Unirii5.

În toamna anului 2015 am avut un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult şi pe care vrem le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi cât şi pentru fani.

Am primit un val de reacţii pozitive şi asta ne-a entuziasmat transpunem concertul într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE@UNIRII5).”

Biletele pentru acest eveniment: 25 lei până pe 10 martie, inclusiv, şi 30 lei la intrare, în seara evenimentului.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...