Noutăţi

Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul piesei „Diluviu”

Formația Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul piesei „Diluviu”, al treilea clip realizat pentru o piesă extrasă de pe albumul „Cartography” al timișorenilor.

Tematica potopului se regăseste în toate legendele vechi ale popoarelor de pe întregul pământ. Oceanul cel din urmă, cel de al doilea titlu al piesei, se situează în imaginația noastră undeva în viitorul destul de apropiat al planetei, cand lupta pentru dominatie si supremație se va purta pe ape, între corporații.”

Videoclipul „Diluviu” este realizat în colaborare cu Teatrul Auăleu din Timișoara.

„Această idee de a colabora cu prietenii de la Teatrul Auăleu o aveam de mult timp, iar dupa ce am vazut piesa lor, „Umbrele pentru lacrimi”, conexiunea cu melodia Diluviu a fost evidentă și de aici am început să dezvoltăm ideea alături de ei. Mulțumim actorilor Ioan Codrea, Iasmina Mitrici, Armand Iftode, scenaristului Ovidiu Mihăiță, Norbert Lovasz (lumini), Cristian Văduva (filmări, editare video), Eugen Neacșu (proiecții video, post-producție), Electronic Resistance (producție video). Vă recomandăm din suflet să mergeți să le vedeți piesele de teatru!”

Clipul a fost lansat vineri, 24 martie, în cadrul unui concert memorabil, o triplă lansare, ce a avut loc în clubul Escape Venue din Timisoara. Invitații speciali ai timișorenilor au fost Coma, care au lansat albumul Orizont și Diamonds are Forever, care au lansat albumul Melanism.

Soundcloud: https://soundcloud.com/implant-pentru-refuz/

Facebook: https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz/

Web: www.implantpentrurefuz.ro/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...