Noutăţi

Implant pentru Refuz – Lansare Videoclip „Seven Shades”, alături de RoadkillSoda, Nuvijan

implant pentru refuz

LANSARE VIDEOCLIP SEVEN SHADES | IMPLANT PENTRU REFUZ | opening act: RoadkillSoda & Nuvijan pe 2 aprilie în fabrica.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 7 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa.

IMPLANT PENTRU REFUZ (cunoscută și ca IPR) este cea mai cunoscută formație de hardcore din România. Baieții însă, cu trecerea timpului, s-au perindat (și încă o fac) și prin alte genuri cum ar fi progressive, alternative, sau pur și simplu treburi catalogate METAL \\m// A fost fondată la Timișoara în anul 1995.

IPR au 7 albume la activ, ultimul din ele fiind „Cartography”, care este și în engleză și în română (ca multe alte piese ale trupei) și a primit un feedback genial( locul 2 în topul Muzici și Faze – http://www.muzicisifaze.com/alt_articol.php?id=44, locul 1 în topul realizat de Zoltan Varga – http://www.zoltanvarga.blogspot.ro/p/cea-mai-buna-muzica-din-2015.html); Rock pe Pâine, le-a oferit premiul Cea Mai Bună Prestație Live 2015 iar băieții au câștigat premiul Best Rock 2014, oferit de revista Sunete – http://www.jurnalrock.ro/castigatorii-premiilor-sunete-2014/

Trupa a cantat în deschidere la trupe precum Megadeth, Soulfly, Korn, Clawfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock, și festivaluri precum Underground Timișoara Fest, TopT, Posada, Fire In The Park Rock Fest, Bucovina Rock Castle, Rock la Mureș, Peninsula, Stufstock, FânFest, Rockers Challenge, 48 H, Samfest, StudentFest, Motorock, Timrock, Timișoara Rock Festival, etc.

Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Anul 2015 a adus lansarea albumului “Cartography”, urmată de un turneu național de promovare și lansarea videoclipului “Nori de gănd”.
Opening acts: Megadeth, Korn, Soulfly, 25 ta Life, Clawfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock, etc.

„Implant pentru refuz” – 1996, East&Art
„Permis postsinucidere” – 1997, Rocka Rolla
„Culori” – 1999 Rocka Rolla
„Oameni fără feţe” – 2001, MediaPro Music
„Monolith” – 2007, Monolith
„Otheroot” – 2009, Firefield Records

Componență:
Octavian „Vita” Horvath – voce;
Valentin „Freaky”Popescu – chitară;
Razvan „Meshu” Nicov – chitară;
Czifrak „Pista” Stefan – bas;
Alexandru Hera – tobe

http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
http://www.implantpentrurefuz.com/

***
RoadkillSoda

Roadkillsoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton, și-a început activitatea în 2011 și are deja trei albume la activ, iar ultimul material discografic – „Yo no hablo Ingles”, lansat prin Universal Music Romania, este disponibil și în format de dublu vinil.

Pe 25 februarie anul acesta, trupa a lansat videoclipul pentru cel mai recent single – „Made of Stone” – în cadrul unui concert la club Fabrica din București.
https://www.youtube.com/watch?v=Xgsu35zKrvE

„Made of Stone” reprezintă prima înregistrare RoadkillSoda în noua formula, cu Mircea Petrescu la voce și Mihai Nicolau la tobe, alături de frații Mihnea Ferezan (chitară) și Victor Ferezan (chitară-bas).

Trupa a concertat în cadrul a numeroase evenimente, printre care Rockstadt Extreme Fest (2013, 2014, 2015), B’estfest Summer Camp (2013), Peninsula Festival (2013) Shine Festival (2015), evenimente internaționale – Fuzztastic Planet Festival din Grecia (2014), Thessaloniki Tattoo Convention (2014), ca opening act pentru Billy Idol (2014), Slash & Myles Kennedy (2015), Nick Oliveri (2015), Planet of Zeus (2014), Black Tusk (2014) sau Karma to Burn (2013).

FACEBOOK: www.facebook.com/RoadKillSoda
YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/RoadkillSoda
VEVO: https://www.youtube.com/user/RoadKillSodaVEVO

***
NUVIJAN

Nuvijan este o trupă cu un sound metal modern clădit pe parcursul a câțiva ani, timp în care acesta s-a șlefuit puțin câte puțin pentru ca să ajungă a avea o personalitate proprie și un groove aparte. Recent, trupa a adăugat clape și FX pentru scena și sunt gata să dea tot ce e mai bun în noua formulă cu cinci membri.

La sfârșitul anului 2015, Nuvijan a lansat noul single intitulat Double Crossed și se pregătește pentru setul de concerte pentru anul curent. Prestația live a formației este una energică și cu un exponent de vibe pozitiv. Neputând cataloga stilul muzical în vreo categorie anume, influențele principale bat spre zona Nu Metal, fapt ce se regăsește parțial în semnificația numelui.

Băieții vă așteaptă la concerte să își împărtășească viziunea muzicală și să petreacă cu voi seri metal în stil Nuvijan.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...