Noutăţi

Implant Pentru Refuz împreună cu Nick Făgădar vor crea turbulențe cu noul lor single

În primăvară, când apele se vor umfla, Implant Pentru Refuz împreună cu Nick Făgădar vor crea turbulențe cu noul lor single, cel de al treilea extras de pe viitorul album. Implant Pentru Refuz și Luna Amară sunt afluenți ai aceluiași râu de rock de când au compus primele lor piese.

Noul album Implant Pentru Refuz va fi lansat în noiembrie 2019. Povestea acestuia este că el va celebra prietenii şi prieteni, în totalitate va cuprinde piese realizate în featuring cu artişti dragi şi apropiaţi.

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Vineri, 01.03.
QUANTIC Club, Intrarea Grozavesti, Bucureşti
Acces: 35 lei – pre-sale / 40 lei – at the door
Biletele disponibile în reţeaua Eventbook.ro: https://eventbook.ro/music/bilete-implant-pentru-refuz-lansare-single-videoclip

Open doors: 20:00
Nuvijan: 21.00 – 21.45
IMPLANT PENTRU REFUZ: 22.15 -23.45

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!