Noutăţi

Immortal va lansa un album nou și are un nou solist

În 2014, Abbath Doom Occulta a părăsit Immortal, dezvăluind în același timp că a intrat într-un conflict cu ceilalți doi colegi ai săi, Demonaz și Horgh. La scurt timp după acest incident, solistul a lansat albumul solo de debut. Totuși, foști săi colegi au anunțat că Immortal va continua să existe.

Potrivit noilor amănunte publicate pe pagina lor oficială, Immortal a terminat de compus melodiile pentru noul album, iar de voce se va ocupa Demonaz, membru al formației încă din 1990.

„Va fi cel cel mai întunecat și rece de până acum”, anunță trupa. „Va avea aceeași doză de Blashyrkh metal pe care fanii o cunosc, cu riff-uri maiestuoase, cu piese rapide și furioase, epice și mult mai lungi decât cele de pe materialele recente”.

„Suportul pe care l-am primit de la fani a fost un motiv de inspirație și nu îi vom dezamăgi. Vrem să înregistrăm cât mai repede piesele pentru cel mai pasional disc al nostru de până acum. În vremea în care originile adevăratului black metal sunt pe moarte, trupa se află în cele mai bune stări pentru a se relansa”.

Desigur, nu au fost ocolite aspectele legate de fostul lor coleg, Abbath: „Din 2010 până în 2014, Immortal a scris piesele pentru succesorul lui „All Shall Fall”, dar fostul nostru membru, Abbath, care a părăsit trupa în anul 2014, a schimbat versurile și numele pieselor și le-a înregistrat pentru așa numitul „album solo”. A trebuit să realizăm un nou album din frânturi, de aceea a durat atât de mult timp să venim cu vești noi”.

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...