Noutăţi

Immolation, Melechesh, Azarath, Sincarnate, No More Fear live în Fabrica

IMMOLATION, Melechesh şi Azarath vor concerta în România, la Bucureşti şi Cluj Napoca, pe 18 respectiv 19 septembrie.

IMMOLATION, o trupă cult a scenei de death metal internaţionale revin la Bucureşti şi Cluj Napoca în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album de studio, intitulat „Atonement”, material lansat de casa de discuri Nuclear Blast.

Formată în 1993 ca un proiect solo de către Ashmedi, MELECHESH s-a evidenţiat pe piaţa metal cu un sound aparte cu influenţe orientale, dând naştere unui stil aparte denumit „Asirian metal” sau „Oriental black metal”.

Azarath, trupa înfiinţată în 1998 de Inferno, toboşarul celor de la Behemoth, va concerta din nou în Fabrica după concertul susţinut în 2013, urmând ajungă în premieră la Cluj Napoca.

La Bucureşti concertul va avea loc în Club Fabrica, în timp ce la Cluj Napoca evenimentul se va desfăşura în Flying Circus, iar biletele pot fi achiziţionate online de pe iabilet.ro şi din reţeaua Iabilet.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la următoarele preţuri:

– 60 lei, preţ valabil pentru primele 50 bilete, în perioada 26 iulie – 1 august;
– 70 lei până 17 septembrie
– 75 lei, la intrare, în limita capacităţii.

Programul concertului:
18.30 – doors open
19:00 – 19:30 NO MORE FEAR
19:45 – 20:15 SINCARNATE
20:30 – 21:15 AZARATH
21:35 – 22:25 MELECHESH
22:55 – …. IMMOLATION

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...