Noutăţi

I’m the Trip a lansat albumul „A True Story About Vampire Love”

I’m the Trip a lansat pe 5 decembrie albumul „A True Story About Vampire Love”, de altfel și primul album din cariera trupei. Înființată în 2012 trupa este rezultatul mai multor colaborări, actuala formulă fiind compusă din Gabriel Bucurstan, Adrian Ban, Dragoș Zaplitnei și Sardaki Gabriel. Albumul este rezultatul a 4 ani de compoziție, mix-ul fiind realizat în studio-ul Sysound, iar masterul la VargasMaster, New York.

im the trip

Despre album trupa spune: Este o poveste despre vampirism, despre cum viața poate să absoarbă in tine tot ce e mai bun, până rămâi a sad and lonely man, iar iubirea este singura care poate schimba realitatea care se așează în fața ușii, într-un realism magic, unde Ursula își scutură cearșaful pe balcon iar praful schimbă în culori, blocuri anoste. Culorile sunt, în cazul nostru, dinamica și energia transmise de chitară, de bas, de percuție, iar vocea lui Gabriel, un mix soft între Nick Cave și Michael Gira, întregește atmosfera, oferindu-i căldură.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...