Noutăţi

Illuminati deschid concertul Death DTA şi Obscura de pe 4 Aprilie de la Arenele Romane

death

Pe 4 Aprilie, la Arenele Romane din capitală, ne întâlnim cu Death DTA şi Obscura. Pentru acest show mai găsiţi bilete în regim earlybird până pe 1 Martie.

Biletele pot fi cumpărate online de pe www.iabilet.ro şi din reţeaua aferentă IaBilet. Ulterior acestea se vor scumpi.

În deschiderea concertului Death DTA şi Obscura vor urca pe scenă cei de la Illuminati, un trio de Progressive Extreme Metal fondat în 2008 cu membrii ce au activat sau încă mai activează în formaţii precum Negura Bunget, Taine, Coma, Lost Society şi nu numai.

Illuminati înseamnă:
Andrei Popachitară, voce, synth programming şi versuri;
Petre Iftimie – chitară;
Matei Tibacu-Blendea – tobe, bass, voce, percuţie & alte instrumente.
Din 2008 până în 2010, Illuminati a avut ocazia cânte pe aceeaşi scenă alături de trupe precum Quo Vadis, Hate, Psycho Symphony, Taine, Katharsyys, Necrovile, şi Spectral, urmând între într-o perioadă de tăcere pe durata înregistrării albumului de debut
Ca fan al death metal-ului progresiv, iubesc ceea ce au reuşit aceşti băieţi facă! Death metal tehnic care prinde şi e foarte distractiv de ascultat!” – Richard Christy [Death, Control Denied]

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...