Noutăţi

Ihsahn a lansat un nou videoclip

Solistul Emperor va lansa noul său album solo pe 16 februarie 2024 via Candlelight. Vizionarul progressive norvegian sparge limitele expresionismului creativ și mai mult cu cel de-al 8-lea album. Lansarea va fi una dublă, conținând o variantă metal a albumului, precum și o variantă simfonică, creând astfel o capodoperă demnă de cinema.

Cel de-al doilea single extras de pe acesta se intitulează „Twice Born”, și vine însoțit de un videoclip filmat de Shaun Hodson la Loki Films.

„Al doilea single reia narativa începută cu videoclipul anterior, pentru  ‘Pilgrimage To Oblivion’. Atât versiunea metal, cât și cea simfonică vor beneficia de încă două videoclipuri care continuă povestea. Muzical piesa este mai jucăușă decât anterioara, dar urmărește aceeași interconectare a țipetelor, chitarelor și orchestră.”

Produs chiar de către el de-a lungul a trei ani, versiunea metal a albumului fost mixată de Jens Bogren, iar versiunea orchestrală de către Joel Dollié, în timp ce ambele versiuni au fost masterizate de Tony Lindgren.

„Ihsahn” track listing:

01. Cervus Venator
02. The Promethean Spark
03. Pilgrimage To Oblivion
04. Twice Born
05. A Taste Of The Ambrosia
06. Anima Extraneae
07. Blood Trails To Love
08. Hubris And Blue Devils
09. The Distance Between Us
10. At The Heart Of All Things Broken
11. Sonata Profana

Alături de Ihsahn pe album sunt Tobias Ørnes Andersen și Tobias Solbakkon la tobe și percuție, fiul lui Ihsahn, Angell Solberg Tveitan cu percuții adiționale și vioară de Chris Baum. Artwork-ul a fost realizat de Ritxi Ostariz.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...