Noutăţi

IAMX Metanoia Tour 2016 ajunge la București, în Control Club

iamx

Turneul „IAMX Metanoia Tour 2016” ajunge la București pe data de 14 martie în Control Club. IAMX reprezintă proiectul muzical al lui Chris Corner, un proiect care deja cuprinde șase albume. Biletele pentru concertul din București costă 65 de RON și sunt disponibile în format electronic pe eventbook.ro, la Librăria Engleză „Anthony Frost” (Calea Victoriei nr. 45), Librăria Franceză „Kyralina” (str. George Enescu nr. 8) la Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8) și din 30 ianuarie la Club Control.

IAMX este proiectul solo muzical al britanicului Chris Corner, care a mai activat și în trupa Sneaker Pimps. Chris Corner s-a îndepărtat de ideea tipică a unui proiect solo muzical, experimentând atât cu range-ul său vocal cât și cu diferite elemente care aparțin artei vizuale. IAMX are un sound characteristic, cântărețul jonglând cu diferite genuri muzicale de la electronic rock la beaturi dance.

http://iamxmusic.com/

https://www.facebook.com/IAMXOFFICIAL/

https://www.youtube.com/user/iamx

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...