Noutăţi

IAMX în Quantic: program și reguli de acces

IAMX revine la Cluj astăzi, în Form Space, și în București pe 15 februarie, în Club Quantic, în cadrul turneului Mile Deep Hollow. După show-ul sold out de acum câțiva ani, este momentul îl întâmpinăm din nou în capitală de data asta cu un nou album și un show pe măsură.
 
Club Quantic este o locație cu o capacitate mare aflată în Parcul Grozăvești lângă stațiile de metrou Politehnică sau Grozăvești (fostul Ecran Club – acces facil din Bd Iuliu Maniu și Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat și deschis pentru evenimente! Locația dispune și de locuri de parcare dar va recomandăm lăsați mașina acasă.
 
Ușile clubului Quantic se deschid la ora 19:30 iar concertele încep la ora 21:00. Porțile vor rămâne deschise până la finalul concertului, astfel puteți veni la orice ora doriți vedeți trupele preferate.
 
Intrarea în club se face dinspre Șoseaua Grozăvești, iar accesul în perimetrul evenimentului se face în interiorul clubului și este permis doar în baza unui bilet valid.
 
INFORMAȚII UTILE
 
Este interzis în zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul sălii de concert.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel
aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 
PROGRAM
 
19:30 – Doors
21:00 – IAMX
 
Biletele au următoarele prețuri:
 
– Acces General Presale – 90 lei
La intrare, în seara concertului – 100 lei
 
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...