Noutăţi

Hybrid Symphony au lansat un nou EP

Revenim cu o veste foarte bună, de această dată, venită din scena underground românească. Hybrid Symphony, trupa de melodic metal din Sighetu Marmației, a lansat astăzi noul lor EP. La câteva zile după ce au obținut un onorabil loc 2 în cadrul evenimentului Global Battle of Bands Cluj, formația a încărcat într-un playlist noul lor material discografic, compus din 5 piese noi nouțe.

hybrid symphony trupa

După nenumărate ore de muncă, atât în sala de repetiții unde au scris melodiile, cât și în studioul Blana Recording Studio, trupa poate privi cu bucurie produsul final, care a fost înregistrat și mixat de Bornuz Vlad. Promovate în cadrul concertelor live susținute în ultimul an, melodiile pot fi ascultate acum la calitate de studio profesional, ceea ce constituie un enorm avantaj pentru muzica Hybrid Symphony. Deocamdată, EP-ul este însoțit de un videoclip cu versuri pentru piesa Invocation, trupa dorind să lanseze un alt videoclip spre sfârșitul anului curent. Puteți asculta noul material discografic accesând acest link.

The Intermission le urează succes mai departe pe drumul ales!

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...