Noutăţi

Hteththemeth anunță ultima parte a turneului de promovare a albumului „Best Worst Case Scenario”

Hteththemeth anunță ultima parte a turneului de promovare a albumului Best Worst Case Scenario, lansat în urmă cu un an. Trupa care a reprezentat cu succes România la Finala Mondiala Global Battle of the Bands si la Wacken Metal Battle în 2016 se apropie de finalul turneului cu cinci noi concerte, patru dintre acestea în orașe în care povestea Hteththemeth ajunge pentru prima oară.

https://www.youtube.com/watch?v=Tw7hFwdn2m8

17 martie – Târgoviște, Karma Rock House – alături de False Reality

18 martie – Constanța, Rock Halle – alături de False Reality

25 martie – Baia Mare, Shadows Rock Bar – invitați: Ethernus

28 aprilie – Botoșani, Chrome Bar

29 aprilie – Suceava, 31 Motor’s Pub

Albumul Best Worst Case Scenario, descris ca fiind „coloana sonoră a unui film imaginar” sau „scenariul unei vieţi pline de visare”, va fi prezentat în întregime, într-un spectacol-concept care îmbină muzica „neumană” cu elemente teatrale unice. Cu sonorităţi care trec fără timiditate de la metal abundent în elemente avantgarde şi progressive, la elemente ambientale şi gothic, până la blues şi bossa nova, Hteththemeth pune în scenă un spectacol teatral unic şi reuşeşte de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente.

https://www.youtube.com/watch?v=Lm1JlKpfSi8

Hteththemeth este câştigătoarea GBOB Romania 2015 şi s-a clasat pe locul 2 la Finala Mondială Global Battle of the Bands, care a avut loc la Berlin, în luna mai 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=gRNWXrbjNy8

De asemenea, Hteththemeth a reprezentat România la Wacken Metal Battle, în cadrul celui mai mare festival de muzică rock şi metal din lume, Wacken Open Air.

Hteththemeth
https://www.facebook.com/Hteththemeth

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...