Noutăţi

HTETHTHEMETH Sunt „Happy To Be S.A.D.”

Foto: Calin Ilea | www.calinilea.com

Chiar dacă nopţile sunt încă lungi şi este frig afară, băieţii de la HTETHTHEMETH au o soluţie bună pentru “astenia de iarnă” (“S.A.D.” sau “Seasonal Affective Disorder”): trei concerte minunate în Ardeal, la TârguMureş şi la Cluj-Napoca.
Hteththemeth a avut multe succese în 2016: a câştigat locul doi la Global Battle Of Bands în finala mondială din Berlin, a câştigat Wacken Metal Battle (România) şi a cântat la festivalul “W.O.A.” din Wacken, Germania, a cântat la festivaluri mari în România, precum “Artmania”, “Rockstadt Extreme Fest”, “Rock În Luduş”, “Măgura Wave” şi “Rock’n’Iaşisusţinând alte peste 20 concerte în toate ţara.
Pe lângă apariţiile live, a scos pe piaţă un album, “Best Worst Case Scenario”, care a fost foarte bine primit de către public şi media rock/metal. Merită fie menţionat şi primul lor videoclip promoţional, “You Are My Last Girlfriend”, realizat cu actori profesionişti, fapt care este un adevărat pas înainte pentru industria muzicală şi video din România.
Hteththemeth va încălzi atmosfera împreună cu o altă formaţie din Braşov, FALSE REALITY, o trupă de melodic death metal cu influenţe de la progressive la funeral doom metal, care recent au lansat albumul de debut, “End Of Eternity”.
Hteththemeth şi False Reality vor apărea live în premieră la TârguMureş în cadrul unui eveniment organizat de “Comunitatea Rock Tg-Mureş”.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...