Noutăţi

Hteththemeth lansează albumul Best Worst Case Scenario

Poster Hteththemeth

Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena muzicală, cu un stil unic și fără o limită de exprimare. Muzica neumană practicată de trupă sare fără timiditate de la metal abundent în elemente avant-garde și progressive, cochetează cu elemente ambientale și gothic, și ajunge până la blues și bossa-nova. Peisajul este întregit de un spectacol teatral unic, brașovenii reușind să uimească audiența de fiecare dată. Au reușit și anul trecut când au câștigat premiul cel mai mare al concursului Global Battle of the Bands, anul acesta urmând să reprezinte România la finala mondială.

2016 este și anul apariției celui de-al doilea album al trupei. Cu un titlu sugestiv, BEST WORST CASE SCENARIO este privit ca o coloană sonoră a unui film imaginar, muzica propunându-și să creioneze conceptual un mesaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.

Turneul de promovare a albumului Best Worst Case Scenario începe în București, pe data de 1 aprilie, în Club Fabrica. Spectacolul va fi completat de Tiarra și Aeon Blank.

Eveniment oficial

https://www.facebook.com/Hteththemeth

https://www.facebook.com/TiarraRO

https://www.facebook.com/AeonBlank

 

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

2 Comentarii

  1. Madalin says:

    mov-ul ala pe fond negru (de la autor, linkuri si etichete) nu se distinge deloc. nu trageti, doar sesizez o pb 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...