Noutăţi

Hteththemeth anunţă noi concerte

hteththemeth

Trupa Hteththemeth, din Braşov, care a ocupat locul al doilea la Finala Mondială Global Battle of the Bands, desfăşurată la Berlin în luna mai, porneşte din nou în turneu. Băieţii continuă astfel promovarea albumului Best Worst Case Scenario, lansat în luna aprilie a acestui an.

Albumul Best Worst Case Scenario, descris ca fiind „coloana sonoră a unui film imaginar” sau „scenariul unei vieţi pline de visare”, va fi prezentat în întregime, într-un spectacol-concept care îmbină muzica „neumană” cu elemente teatrale unice. Cu sonorităţi care trec fără timiditate de la metal abundent în elemente avantgarde şi progressive, la elemente ambientale şi gothic, până la blues şi bossa nova, Hteththemeth pune în scenă un spectacol teatral unic şi reuşeşte de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente.

Turneul de toamnă al trupei este precedat de Rock’n’Iaşi Indoor, unde Hteththemeth va urca pe scenă în data de 29 octombrie. Vor urma reprezentaţii în mai multe oraşe din ţară:

03 noiembrie – Timişoara, Club Daos – invitaţi: The Case

04 noiembrie – Arad, Club Flex – invitaţi: Katara

11 noiembrie – Bucureşti, Quantic – Interplanetary Nights – cu Sinoptik şi Busola

12 noiembrie – Buzău, Cafeneaua Artiştilor

18 noiembrie – Sibiu, Rock Pub & More – invitaţi: Wildchild

19 noiembrie – Petroşani, Barock – invitat: Mr. White

10 decembrie – Braşov, Rockstadt – recital la Finala Naţională GBOB România
Hteththemeth este câştigătoarea GBOB Romania 2015 şi s-a clasat pe locul 2 la Finala Mondială Global Battle of the Bands, care a avut loc la Berlin, în luna mai.

https://www.youtube.com/watch?v=gRNWXrbjNy8

De asemenea, Hteththemeth a reprezentat România la Wacken Metal Battle, în cadrul celui mai mare festival de muzică rock şi metal din lume, Wacken Open Air.
Hteththemeth
https://www.facebook.com/Hteththemeth

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!