Noutăţi

Hot Casandra concert de Ziua Femeii, la Timişoara şi Braşov


R&R Booking România invită de Ziua Femeii, la concertele formaţiei Hoţ Casandra în Timişoara şi Braşov, după cum urmează:
8 martie 2017 – TimişoaraManufactura
https://www.facebook.com/events/170302036804185/
9 martie 2017 – Braşov – Warehouse Pub
https://www.facebook.com/events/181354412356620/
Suport: 10 lei

Încă din 2010, Paul Ballo a pus bazele proiectului muzical Hot Casandra, care i-a adus în scurt timp multe turnee internaţionale şi zeci de concerte în Anglia.
Mai mult, piesa “Operatic Female Having A Crack” a fost inclusă pe compilaţia de succes Buddha Bar XVII şi difuzată în heavy rotation pe BBC Radio 1.

După numeroase experienţe de neuitat în afara ţării, printre care şi un concert pe aceeaşi scenă cu Rihanna, care i-a felicitat pentru stilul abordat, Hot Casandra a revenit în România în 2015 şi a lansat single-urile “Feelings” şi “Ecstasy”.

Paul Ballo, alături de George Simion, Robert Enache şi Dragoş Anghel continuă traseul muzical plin de influenţe electro pop, care aduce un sound fresh şi diferit în muzica din România.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...