Noutăţi

Holy Lamb, Melancholy, ZiqqurHat și încă două confirmări la SoundArt Festival 2018

 

Lista artiștilor care vor încânta publicul la SOUNDART FESTIVAL 2018 crește cu încă cinci nume, mai exact veteranii prog-eri de la Holy Lamb, Melancholy din Rusia, ZiqqurHat cu o doza serioasa de Acid Blues alături de conaționalii No Good Advice din Italia și stoner rock-erii The Flying Detachment din Bulgaria. Cele cinci trupe vor cânta în Quantic Club. Noua ediție SoundArt propune publicului amator de stoner și progresiv un format excentric: trei zile de festival în trei cluburi din Bucuresti – Quantic, Fabrica si Control – între 11 si 13 mai. Abonamentele și biletele pentru eveniment pot fi achiziționate la preț promoțional de pe iabilet.ro.

 

Holy Lamb – Progressive Rock, Letonia

Holy Lamb sunt considerați, pe bună dreptate, ca fiind una dintre cele mai importante trupe din Letonia. Veteranii prog rock și-au început activitatea în 1991, lansând un demo la scurt timp. Activitatea constantă a dus la apariția mai multor materiale de-a lungul anilor, cel mai recent fiind “Gyrosophy”, album primit excelent în lumea prog. Materialul a fost nominalizat la Golden Microphone Award din Letonia. Concertul trupei în cadrul festivalului SoundArt va fi cu siguranță un moment de sărbătoare pentru fanii stilului prog.

Melancholy – Fusion Metal, Rusia

Melancholy sunt una dintre cele mai experimentate și experimentale trupe din Rusia. Cu o istorie care începe în 1998, rușii de la Melancholy prestează un fusion metal care îmbină cu succes multiple genuri. Trupa a vizitat constant România în ultimii ani, iar in 2018, Melancholy vor urca pentru prima data pe scena SoundArt Festival 2018, unde vor prezenta publicului ultimul album, lansat în 2017, intitulat “Beastlake”.

ZiqqurHat – Acid Blues/ Stoner, Italia

Sebastian Papa și Federico Sigillo pot fi considerați capii răutăților în ZiqqurHat. În vara lui 2013 au pus bazele trupei și au început să cânte un acid blues influențat puternic de sonorități stoner rock. La finalul lui 2017, ZiqqurHat au lansat albumul „Phrenology”, o călătorie stoner/blues împărțită în opt piese care nu te lasă să apeși pe butonul de stop.

No Good Advice – Stoner Rock, Italia

Formată în Turin, trupa No Good Advice și-a început povestea în 2012 cu un scop foarte clar. Trio-ul cântă un Stoner Rock influențat de anii ’70, bazat pe riff-uri puternice, dar cu un twist modern. Trupa își consideră stilul ca fiind marcat de Black Sabbath, Led Zeppelin, Motorhead si Kyuss. No Good Advice a lansat primul LP in 2017, intitulat “From The Outer Space”.

The Flying Detachment – Multiphase Stoner Rock, Bulgaria

Trupa s-a înfiintat în 2014, reușind să schițeze rapid un sunet ce se înscrie în zona heavy stoner. Trupa a cântat alături de Planet of Zeus, Sasquatch, 1000mods, Mother Engine și Corecom, iar în momentul de față se pregătesc să lanseze primul album din carieră.

 

Trupele confirmate vor cânta la următoarele cluburi în cadrul SoundArt Festival 2018:

Quantic Club – Stoned Jesus, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Need, Holy Lamb, Puta Volcano, Melancholy, ZiqqurHat, Purple Dino, Lowbau, The Flying Detachment, No Good Advice

Control Club – Klimt 1918

Fabrica Club – RoadkillSoda, Rrichterinvoid

 

Variante de acces la Sound Festival 2018:

Full Pass – abonament care oferă experiența completă SoundArt 2018, mai exact – accesul la toate concertele festivalului din Quantic Club, Control Club si Fabrica Club. Numărul acestui tip de abonament este limitat la 100. Prețuri – 120 lei (presale), 150 lei (la intrare).

Quantic Pass – abonament ce asigură prezența la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Quantic Club. Prețuri – 90 lei (presale), 120 lei (la intrare).

Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Control Club. Prețuri – 60 lei (presale), 75 lei (la intrare).

Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Fabrica Club. Prețuri – 20 lei (presale), 25 lei (la intrare).

Programul întregului festival este gândit astfel încât să existe posibilitatea de a urmări toate trupele și de a schimba în timp util locațiile pentru următorul concert. Momentele de pauză în Quantic Club vor fi completate de numeroase activități ale căror detalii vor fi anunțate de-a lungul perioadei de pregătire.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Pagina oficiala de FB a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1929554570616978/

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...