Noutăţi

Heartbreak Cinema live în Control

Heartbreak Cinema prezintă o fuziune de energie rock și sunet electronic, abordând o varietate de stiluri și influențe diferite din Alternative, Metal și EDM. Rezultatul este rebel, impunător și plin de narativă. Aceștia vor susține un concert live în Club Control din București pe 28 mai.
O formație cu atitudine și multe culori, compusă din Maria Teodora, Radu Bădilaș, Vlad Casian și George Moței, care compun și se exprimă împreună prin muzica lor necenzurată, captivând prin sound design-ul cinematic și ritmurile atipice.
EP-ul eponim, lansat în decembrie 2022, demonstrează ambitusul muzical al proiectului: de la „fuck you” la „I miss you”, eterogen și sincer până la capăt.
În 2023, Heartbreak Cinema a lansat ‘Fuckaholic’ alături de Iris Danciu (notparamore, ex Jinxy Von D’ers), o colaborare explozivă despre realitatea exasperantă a experiențelor negative feminine.
Trupa a început anul 2024 prin lansarea celui mai nou single, ‘Nymphobia’ – cea mai dark piesă a formației de până acum, prezentând seducția în cea mai violentă formă, unde pielea se dezbracă de erotic, dezvăluind suferință și furie.
Acum, Heartbreak Cinema continuă să lanseze muzică și să adune fani noi din toate colțurile țării, iar în timpul dintre concerte, fie în dubă sau în studio, lucrează de zor la albumul de debut. 

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/97889

●Pre-sale: 40 lei
●Acces general: 50 lei (în ziua evenimentului)
●Studenți/elevi: 30 lei (cu legitimația/carnetul)

Spotify, Youtube, Apple Music:
https://linktr.ee/heartbreakcinema
Socials:
https://www.instagram.com/heartbreakcinema/
https://www.tiktok.com/@heartbreakcinema

Un eveniment marca BandBook: www.bandbook.ro

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

1 Comentariu

  1. Ceea ce incepe ca o simpla trupa de rock si sunet electronic, Heartbreak Cinema reuseste sa impresioneze prin fuziunea lor unica de stiluri si influente din Alternative, Metal si EDM. EP-ul lor eponim, lansat in 2022, demonstreaza un ambitus muzical puternic, de la mesaje puternice de infruntare pana la sinceritate brutala. Colaborarea lor cu Iris Danciu in 2023 a creat un single exploziv despre viata reala a femeilor, iar cel mai nou single, ‘Nymphobia’, ne duce intr-o lume intunecata si plina de violenta. Cu siguranta, Heartbreak Cinema ne va captiva in concertul lor live din Club Control pe 28 mai, si abia astept sa ii vad si sa ii aud in persoana. Nu uitati sa va procurati biletele din timp si sa ii urmariti pe Spotify, Youtube si Apple Music pentru cele mai noi piese ale lor. Va asteptam cu drag la un eveniment marca BandBook, cu un pret accesibil pentru toata lumea!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...