Noutăţi

Hardcore în Quantic cu Empty Hall of Fame, Zygoma, Till Lungs Collapse, Man Is: Astronaut

Următorul event din seria DYI, organizat de 7 INC, îi aduce împreună pe scenă pe Empty Hall of Fame, Zygoma, Till Lungs Collapse şi Man Is: Astronaut.

emptyhalloffame

Empty Hall of Fame se iubesc cu hardcore-ul şi punk-ul încă din 2006, care, chiar dacă nu pare, e acum mult timp. Recent, aceştia au avut chiar un turneu care a marcat 10 ani de la înfiinţare. Trupa este cunoscută atât în Cehia, cât şi în afara graniţelor, fiind apreciată în special pentru versurile cu mesaj social.

Belgienii de la Zygoma au reuşit îşi paveze drumul printre mulţimea de trupe tradional-core prin talent, melodii puternice şi combo-uri inedite, utilizând chiar şi structuri şi intrumente de jazz, precum pianul sau trompetă. Însă, desigur, lucrurile care ies cel mai tare în evidenţă sunt sound-ul “sălbaticşi riff-urile rapide, care duc cu gândul sound-ul celor de la The Dillinger Escape Plan, însă Zygoma o fac într-o manieră diferită, alternând tempo-uri şi creând un sound mult mai hectic. În prezent, Zygoma cutreieră Europa într-un turneu de promovare al ultimului album, lansat în luna mai a acestui an.

Till Lungs Collapse sunt deja cunoscuţi în underground-ul de la noi, susţinând o serie de concerte atât în Bucureşti, cât şi în Cluj. TLC s-a format în 2012, însă s-a ajuns la formula actuală abia în 2015, şi reuneşte muzicieni din trupe precum Breathelast, Deadeye Dick, Rock’n’Ghenă, Nevergoinghome şi Sinscape. Tot în 2015 au lansat şi primul material, intitulat Desuetude, produs de Studio 148, care este o adevărată incursiune în melodic-hardcore.

Ne întoarcem din nou la cehi, de data asta vorbind despre trupa Man Is: Astronaut, care vor încălzi sângele publicului în deschiderea evenimentului cu piese rapide şi dinamice, care sunt pe placul oricărui skate-punker.
Be there!

Event: https://www.facebook.com/events/901852933258615/

Support:
În avans: 15 Lei
În ziua spectacolului: 20 Lei
Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-diy-live-empty-hall-of-fame-zygoma-quantic

Program:
19:00
Man Is: Astronaut – East Czech Republic
Skatepunk
https://manisastronaut.bandcamp.com/releases
19:45
Till Lungs Collapse – Bucharest, România
Melodic Hardcore
https://tilllungscollapse.bandcamp.com/
20:30
Zygoma – Gent, Belgium
Extreme/Math/Prog/Death/Black metal
https://www.youtube.com/watch?v=lpG4kA3fIUQ
http://thezygomadisposal.bigcartel.com/
21:30
Empty hall of fame – Olomoucký, Czech Republic
hardcore punk
http://emptyhalloffame.bandcamp.com/

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!