Noutăţi

Guest Metal Night 3.0

Guest Metal Night revine cu a treia ediţie pe 3 noiembrie în clubul Fabrica din Bucureşti, cu un line-up format din Darkest Era, Bloodway şi Tragic.

Grupul irlandez Darkest Era prezintă un melanj irezistibil de heavy metal şi influenţe celtice şi cântă pentru prima oară în România, deşi trupa este o prezenţă constantă în ultimii ani la festivalurile europene de profil. Formată în 2007, formaţia are la activ EP-urile „The Journey Through Damnation”, „Gods and Origins” şi „The Oaks Sessions” şi LP-urile „The Last Caress Of Light” şi „Severance”, în ultimii ani concentrânduse pe apariţiile live în Europa şi SUA, alături de trupe precum Alestorm, Arkona sau Gloryhammer.

Alături de formaţia irlandeză va cânta Bloodway, „fantomabucureşteană care se arată din ce în ce mai rar ascultătorilor mai sofisticaţi de heavy metal. Aceasta revine pe scenă după o absenţă de nouă luni, cu un show complet nou, ce va include foarte multe piese noi în premieră live, dar şi un album nou, „A Fragile Riddle Crypting Clues”, care va lansat în cadrul evenimentului. Trupa a lansat recent primul videoclip ce ilustrează un cântec de pe noul album, şi anume „Midlight Scout”, piesă numărul 4 de pe disc, ce poate fi urmărit mai jos:

Seara va fi deschisă de Tragic, un proiect început din 2007, conturat minuţios cu fiecare riff, vers şi growl timp de 10 ani nebuni până ce s-a ajuns la sound-ul pe care le place -l numească „tragic metal”. În 2014 au lansat primul material de studio, EP-ul Cronos, urmat de un remix realizat de MAD un an mai târziu. 2017 sedimentează schimbările de componenţă începute anul precedent cu un material de studio nou, în lucru, un vocal surpriză şi o toamnă zgomotoasă, cu cântări în marile oraşe ale ţării.

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi găsită mai jos:
https://www.facebook.com/events/1883839151904278

Preţul unui bilet este 30 de lei, biletele fiind disponibile în reţeaua Eventbook şi la intrarea în club, în seara evenimentului.

Eveniment organizat de The Guest
https://www.facebook.com/TheGuestMedia/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...