Noutăţi

Guest Metal Night 2.0

Frantic Amber (Suedia) + Pokerface (Rusia) + Sunless Sky (USA)
21 aprilie club FabricaBucureşti

După succesul de la prima ediţie Guest Metal Night care a avut loc în octombrie anul trecut şi a reunit pe aceaşi scenă formaţiile Vulture Industries, AlithiA, Sulphur şi Downfall , The Guest anunţă a doua ediţie a mini-festivalului de club ce va avea loc pe data de 21 aprilie în club Fabrica din capitală. Formaţiile anunţate până acum sunt Frantic Amber din Suedia, Pokerface din Rusia şi Sunless Sky din USA.

Frantic Amber este o trupă death-black metal, multinaţională, cu 80% componenţă feminină, ce îşi are în prezent reşedinţa în Stockholm şi reuneşte muzicieni din Danemarca, Suedia, Japonia şi Columbia. Formaţia a fost consolidată ca şi formulă de live în 2010 şi a explodat în 2012 cu o serie de showuri de club şi festivaluri, precum Wacken sau Metaltown, în toată Europa.
Pokerface este o formaţie de asemenea female fronted, din Rusia, înfiinţată în 2013, ce a susţinut mai multe turnee în Europa şi au deschis showuri pentru trupe precum Sepultura, Vader, Overkill, Kreator sau Megadeth. Anul trecut Pokerface au susţinut un show în Braşov în deschiderea formaţiei Sodom.
Sunless Sky abordează stilul power metal, vin din USA şi sunt semnaţi cu Pure Steel Records.

Ora acces public: 20:30
Preţul biletelor este de 30 de lei în presale şi 40 de lei în seara evenimentului la intrarea în club.

Eveniment organizat de către THE GUEST
Facebook event : https://www.facebook.com/events/206443833154886/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...