Noutăţi

Guerrillas anunţă primele concerte din turneul de lansare a noului album

După o perioada mai calmă, în care au avut loc mai multe schimbări de componenţă, trupa clujeană Guerrillas, una din cele mai importante reprezentante a mişcării thrash-hardcore-metal din România, revine în forţă cu un nou album ce va fi lansat cu un turneu naţional ce începe sâmbătă, 22 octombrie 2016, în Hard Club, Cluj-Napoca.

guerrillas
Albumul a fost produs de Sebastian Damian (Live Set Studio, Cluj Napoca) şi are ca invitaţi speciali pe Marius de la Sincarnate şi Mistah White. Alături de Commandante şi Jenci şi-au adus contribuţia atât la partea de compoziţie, cât şi la partea de interpretare doi tineri chitarişti (Blunt şi Mihai Moga) iar versurile au fost realizate într-o excelentă colaborare cu Mistah White. Partea grafică a fost concepută de Fetykó Gábor Áron, pozele fiind făcute de Ionuţ Sleam. Primele două single-uri de pe album sunt “The Curse” şiTime to Rock’n’Roll”.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...