Noutăţi

Guerrillas a lansat al doilea single de pe viitorul album

guerrillas
GUERRILLAS, una din cele mai reprezentative trupe hardcore metal din România, a lansat cel de-al doilea single de pe viitorul album „The Fire Revolution”. PiesaTime To Rock ‘N’ Roll”, îl are invitat special pe Marius de la Sincarnate şi a fost publicată sub formă de lyric video:

Videoclipul a fost produs de Dawning Media Productions (Germania) având la baza grafica creată de Fetykó Gábor Áron.

Albumul ce cuprinde 13 piese, urmează fie lansat în data de 22 Octombrie 2016. Producţia audio a fost realizată la Live Set Studio din Cluj Napoca, avându-l la “butoane” pe Sebastian Damian şi ca invitaţi speciali pe Marius de la Sincarnate şi Mistah White. Alături de Commandante şi Jenci şi-au adus contribuţia atât la partea de compoziţie, cât şi la partea de interpretare doi tineri chitarişti (Blunt şi Mihai Moga) iar versurile au fost realizate într-o excelentă colaborare cu Mistah White. Partea grafică a fost concepută de Fetykó Gábor Áron, pozele fiind făcute de Ionuţ Sleam.

Data oficială de lansare al albumului este 22 Octombrie 2016 şi va fi marcată de concertul care va avea loc la Hard Club din Cluj-Napoca, avându-i ca invitaţi speciali pe TARG3T şi Eat Your Heart. Albumul va fi promovat prin concerte în principalele oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Timişoara, Iaşi, Sibiu, Tg Mureş, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Râmnicu Vâlcea, Suceava.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...