Noutăţi

Grinder și Tourist în Constanța

Vineri, 6 octombrie ne vedem în Club Phoenix începând cu ora 19:00.

TOURIST
Înființată în iarna anului 2018, trupa Tourist ia naștere dintr-o dorință comună: aceea de a exprima trăirile intense ale ființei umane într-un mix de sunete ce au la bază melodic hardcore-ul. Pe 3 septembrie 2020, în plină pandemie trupa lansează EP-ul de debut intitulat pur și simplu “Tourist”. 2 ani mai târziu, Mihai Părchișanu părăsește rolul de vocalist dorind o pauză de la muzică, în locul acestuia vine Mihai Petroșel, care a colaborat cu membrii Tourist în diverse alte proiecte, ba chiar fiind și primul toboșar al formației în primele zile ale trupei. În prezent trupa a bifat cam toate locurile de cântat ale undergroundului din București și Cluj și două ieșiri în afara țării, cea mai notabila fiind turneul din Bulgaria alături de trupa Perdah. Cu un mesaj puternic și o identitate vizuală pe măsură, trupa reușește prin propriile forțe să se afirme în diversul palmares de trupe ale undergroundulu, fiind o gură fresh de aer. Tourist înseamnă:
Ionuț Turist: tobe și suflet
Florin Burlacu : chitară și voce
Bogdan Dumitrescu: bass și voce
Mihai Petroșel : voce

GRINDER
Ieşind la suprafață din apele jegoase ale Mării Negre, GRINDER şi-a început cariera în 2019 pornind la drum ca o trupă de thrash metal. De-a lungul timpului, după schimbări de componență, influențe, experimente şi un an de pandemie, trupa a lansat albumul de debut omonim, pe care fiecare piesă are stilul propriu. In prezent,GRINDER concertează cu încredere prin oraşele României, comandând mosh pit-uri şi servind febră musculară tuturor headbangerilor, iar în timpul liber lucrează la al doilea album.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...