Noutăţi

Green Prophet și Avalanche Street live în The Pub Universității

Green Prophet și Avalanche Street live în The Pub Universității, București, pe 14 noiembrie.

Green Prophet este o trupă de alternative stoner metal din București, ce amestecă elemente cu influențe din diverse sfere muzicale. Piesele Green Prophet te poartă într-o călătorie psihedelică și hipnotică, uneori prin universuri întunecate, cu transmiterea necesitații acceptării propriilor emoții și cedarea controlului în fața acestora. Până în momentul de față, trupa a lansat trei piese pe platformele de profil: “Vasal”, “Deluviu” (inclusiv clip video) și “Memento Mori”. În plus se lucrează intens la finalizarea unui album de studio.

Avalanche Street este o trupă bucureșteană de compoziție care activează în zona de stoner/alternative. 
Trupa are în prezent un album instrumental live, iar din 2022 continuă proiectul cu voce și adaugă nuanțe pop, grunge și numetal, influențe care fac ca trupa să aducă sunet și conținut proaspăt conceptului muzical de stoner, fiecare membru al trupei fiind inspirat din zone diferite ale muzicii.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...