Noutăţi

Gray Matters a lansat „Bipolar”

Gray Matters a lansat oficial videoclipul pentru piesa „Bipolar”.

Despre BIPOLAR:

Menit să scoată la lumina, să scuture, să spargă şi sa distrugă ca mai apoi să reconstruiască, videoclipul descompune vizual latura schizoida a personalitaţii tulburate de paradoxuri, angoase şi frici iraţionale. Incapabili să repereze o demarcaţie fixa între realitate si propriile constructii mentale, între stabil şi fluctuant, între cine vorbeşte şi cine ascultă, Gray Matters ne oferă o serie de imagini aparent disfuncţionale dar care, regenerându-se perpetuu, într-un mod paradoxal, reuşesc să obţina o imagine clară a unei minţi indefinite.” Gray Matters

Gray Matters e imbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil şi un caracter propriu, care se încăpătânează să aducă mereu ceva nou pe scenă, în sala de repetiţii sau în studio. Muzica lor poate fi definită drept o căutare permanentă de modalităti de expresie a stărilor de spirit prin muzica. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu în schimbare, mereu definit printr-o altă îmbinare fină de sunete, ca pe o paletă cromatică muzicală care acoperă un spectru larg de elemente sonore si de emoţii.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...