Noutăţi

GRAVELAND – headliner la Psychosounds Fest 2018

Psychosounds Fest va fi prezent și în 2018 cu o nouă ediție: pe 9 și 10 noiembrie 2018 veți avea parte de două seri speciale, gazda fiind clubul Fabrica din București. Conceptul dark al festivalului va fi întregit de mai multe surprize, acestea fiind dezvăluite pe parcurs.

Cea de-a treia formație ce va fi prezentă pe scena festivalului este totodată și capul de afiș: GRAVELAND (Polonia). Legenda black metal-ului polonez vine în premieră la București pe 10 noiembrie. GRAVELAND a luat ființă în 1992, realizând peste 10 materiale de studio și alături de conaționalii de la Behemoth sunt una dintre cele mai importante trupe de black-metal.
 
În cadrul Psychosounds Fest se dorește fie prezentate formații cât mai variate, atât cunoscute, cât și premiere, detaliile urmând fie făcute cunoscute fanilor treptat.
 
Odata cu anunțarea următoarelor trupe vor fi puse în vânzare și biletele, acestea fiind atât pe zile cât și sub formă de abonament.
 
Un eveniment „Rusidava Management & Psychosounds Music”, beneficiind de găzduirea călduroasă a clubului Fabrică.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...