Noutăţi

GOTHIC va ajunge pentru prima oară în Suceava

În ziua de vineri 5 mai 2017 formaţia GOTHIC va ajunge pentru prima oară în Suceava, în 31 Motor`s Pub, pentru a-şi prezenta noul album Demons.

GOTHIC este una dintre trupele de referinţă pentru muzica metal din România. Deja activând de peste 20 de ani, trupa a prestat în peste 500 de concerte atât în ţară cât şi în străinătate, având peste 100 de apariţii difuzate în emisiuni de specialitate pe posturile naţionale de radio şi televiziune, cât şi articole şi interviuri apărute în cele mai mari publicaţii din România şi străinătate.
Albumul de debut `Touch of eternity` (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vândute albume din metalul românesc în anii 90, piese că Anguish, Regrets şi Memorial Winter devenind adevărate hituri, cântate în cor de către fani la concertele trupei. Celebra publicaţie germană Metal Hammer a acordat notă 9 (din 10) acestui album.
În 2012 Gothic a câştigat concursul WACKEN METAL BATTLE, competiţie naţională, concertând cu succes la Wacken Open Air.
În 2015 trupa a intrat din nou în studioul Consonance din Timişoara pentru a înregistra tobele pentru noul album – DEMONS. Restul de intrumente au fost înregistrate în studioul propriu al trupei, albumul fiind mixat de Alin Petruţ în colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). În octombrie 2016 formaţia a anunţat colaborarea cu Loud Rage Music, pentru distribuţia acestui nou album.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...