Noutăţi

Gothic, live în Suceava

GOTHIC este în plină campanie de lansare a albumului ”Underground” , un album la care se lucrează de peste 2 ani, înregistrat parțial la Consonance Studio – Timișoara și mixat la Haunting Studios (Grecia) de către Nikos Palivos, un foarte talentat producător elen, care și-a dedicat 7 luni mixajului noului album Gothic. Noul disc al trupei vine încărcat de multe surprize, o evoluție de stil și versuri aproape exclusiv în limba romană, prima tentativă de acest gen a trupei de death metal melodic. Gothic este una dintre cele mai îndrăgite formații de metal din România, cu o carieră de peste 30 de ani, multi-premiată, cu o vastă experiență scenică și de turneu (inclusiv ca reprezentantă a României la Wacken Open Air), având peste 500 de concerte la activ, atât în Europa cât și în afara ei. Pe 22 martie trupa ajunge în Art Rock Cafe din Suceava.

ACE 111 – trap metal? yes sir ! Tânăra trupă suceveană, alcătuită în jurul artistului de trap ACE, practică un stil hibrid de metal cu trap !Deși putem distinge anumite influențe Korn sau Lamb Of God, produsul final este unul foarte original și mai puțin auzit pe meleagurile noastre.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...