Noutăţi

Gothic, co-headliner la Rock the Camp

A sosit momentul să facem cunoștință cu trupele românești, co-headlineri la festivalul ROCK the Camp 2024, începem cu:

GOTHIC: una dintre cele mai îndrăgite formații de metal din România, cu o vastă carieră de 30 de ani, multi-premiată, cu o îndelungată experiență scenică și de turneu (inclusiv o reprezentare a României la Wacken Open Air), trupă cu o puternică prestație live, care a susținut peste 500 de concerte, atăt in Europa cât și în afara ei.

Gothic lansează în 2024 noul album “Underground” și este gata să rupă tot la festivalurile din aceasta vară!

Se mai pot achiziționa ABONAMENTELE de trei zile in PRESALE, la prețul de 200 lei, disponibile aici: https://www.ambilet.ro/tc-events/rock-the-camp-2024/

În fiecare an creștem și ne propunem să aducem în fața publicului trupe de calibru internațional, dar scopul principal este să promovăm la aceasta editie scena rock clujeană.
Ediția a patra a festivalului are multe surprize și nume cu rezonantă pe care urmează să vi le dezvăluim pas cu pas! ȚIneți aproape pentru noutăți – pregătim concursuri și surprize de tot felul, despre care abia așteptăm să vă povestim!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...