Noutăţi

Godsmack va cânta la București și pe 1 aprilie

Godsmack va cânta la București și pe 1 aprilie 2019 la Arenele Romane din București! Invitați speciali pentru showul de la București vor fi Like A Storm din Noua Zeelandă. Showul de pe 31 martie este aproape sold out! Primele 300 de bilete au preț special în oferta earlybird!
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-godsmack-in-concert-labucurestisi-pe-1-aprilie-37659/

Trupa s-a format în 1995 și a scos 7 albume de studio bucurânduse de un succes internațional rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numărul 1 în Billboard 200, și anume: „Faceless”, „IV” și „The Oracle”. Au avut și 23 de piese în top 10 radio hits în Statele Unite, dintre care 17 au fost în top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al șaptelea album al trupei a fost lansat pe 27 aprilie 2018 și se intitulează: „When Legends Rise„. Încă de la înființare, Godsmack au fost în turneul Ozzfest de mai multe ori, au cântat la cele mai mari festivaluri internaționale și au umplut arene în jurul lumii. Trupa a vândut peste 20 de milioane de albume în mai puțin peste 10 ani. În cinstea lor după succesul celui de-al șaselea album „1000hp”, orașul Boston are „Ziua Godsmack” pe 6 August, prin decretul primarului Marty Walsh.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casă de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– Golden Circle (fără loc în fața scenei) – 180 lei în earlybird, 205 lei în presale și 220 la intrare + taxe 10 lei
– Acces General (fără loc, în arenă) – 145 lei în earlybird, 165 în presale și 180 la intrare + taxe 10 lei

Primele 300 de bilete au preț special în oferta earlybird!

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Se pun în vânzare doar 1800 de bilete iar la Golden Circle sunt doar 400 de locuri. Concertul are loc în cort încălzit.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!