Noutăţi

Global Battle of Bands 2016

gbob

Cine s-a înscris până acum la GBOB România 2016? 

Dintre finalistele din 2015 s-au înscris din nou Vespera și The Purple Dandies…
Revine în concurs formația de adolescenți Ativm din Tecuci (care a fost prima înscrisă la prima ediție GBOB România organizată de Asociația Sunetul Muzicii). În Banat sper să vedem formația reggae BAM care în acest moment are o problemă legată de componență. Din Oltenia amintim de formația Adastia, care este o bună parte din Avatar, renăscută – cu solistă la voce – fiind totodată prima formație înscrisă în campania GBOB 2016.
Din ce am ascultat până acum, sunt impresionat de:
– mesajul social puternic al celor de la Zero Tolerance din Cluj;
– vocea solistului de 11 ani de la Fantazia din Arad;
– cimpoiul și buciumul de la E-an-na din Sibiu.

Anul acesta avem prima formație înscrisă din județul Ialomița: DREAMER vine din Slobozia.

Avem primele formații declarate ca fiind cover bands de ani de zile, care compun piese originale ca să participe în concurs:
Life On Mars din București
Black Ice din Râmnicu Vâlcea

Până în luna februarie, avem formații cu cetățeni străini din Franța (Fawkes, București) și China (Reflections, Bacău) înscrise în concurs.

Avem 4 formații din Moldova-Bucovina, 9 formații din Banat, una din Crișana, una din Maramureș, 3 din zona Sibiului care cu siguranță vor participa la Semifinala ARTmania, 6 din Transilvania, 4 din Oltenia și 16 din Muntenia… și deja 3 trupe din București s-au retras, speriați de numele noi care s-au anunțat în concurs – și nefiind încrezători în talentul și muzica lor.

Avem multe motive în acest moment să ne bucurăm împreună de organizarea concursului de muzică LIVE, ORIGINALĂ – și să așteptăm împreună cu nerăbdare Semfinalele GBOB România din 2016.

 

CEI CARE vor să se înscrie vor dona 98 de lei Asociației Sunetul Muzicii pentru a confirma participarea în concurs. Puteți accesa formularul de înscriere pentru competiția GBOB România din 2016 după ce v-ați completat profilul formației aici:

http://gbobunited.com/gbob-romania/register/

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...