Noutăţi

The Glass Fish, campanie pentru materialul de debut

„Suntem șase oameni pasionați de muzică bună, cu stiluri și teme destul de diferite, dar pe care, credem, le îmbinăm armonios: voci, chitară, violoncel și ritm.”

Membrii sunt: Voci – Andreea Văsuț, Io Pastuhov (voce+chitară acustică); Chitară lead – Vlad Chertes; Bass – Cosmin Cîrstea; Violoncel – Iulia Udrea; Tobe – Ștefan Capătă.
Experiență: Colours of Cluj Festival 2013, Incubator 107 2013, Scena Urbană Cluj (edițiile din mai și septembrie 2013, Grădina Botanică, Piața Gării 2014), We are Rocking the City 2015, Creștem Idei 2016, Dorna Art Fest 2016 și alte concerte în Cluj și în țară.

„În prezent lucrăm la primul nostru album, Closer to Shore. Acesta va fi o colecție de 12 piese, scrise și retușate de-a lungul existenței trupei, cu forma finală dată de producătorul albumului – Nimrod Szedlacsek, de la Corvin Recording Studio.

Avem în derulare o campanie de strângere de fonduri pe platforma Creștem Idei – http://crestemidei.ro/ClosertoShorealbumTheGlassFish?locale=ro – pe care vă rugăm să o dați mai departe, pentru a ajunge la cât mai multe persoane care să asculte muzica noastră și care, sperăm, ne vor sprijini.”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

1 Comentariu

  1. Prima piesa de pe album finalizata poate fi ascultata aici. Multumim pentru minutele petrecute alaturi de The Glass Fish in casti/boxe! – https://www.youtube.com/watch?v=sBqnWnIxO7I

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...