Noutăţi

GBOB România – record de premii

În 2016 (exceptând voucherele de reducere și certificatele de calificare în finală), 24 de oameni angrenați în industria muzicală autohtonă au acordat 69 premii la 39 formații diferite, în cele șapte etape ale concursului GBOB România.

eurock

La toate etapele (semifinale) ale concursului (de la primele două ediții GBOB organizate de Asociația Sunetul Muzicii în România), toate formațiile înscrise au beneficiat de vouchere de reducere la un magazin de instrumente muzicale (Guitar Shop 2015, Morsound 2015/16), un studio de înregistrare (Getic Art Studio 2015, Consonance Sound 2015), un magazin de muzică specializat pe viniluri (Viniloteca 2015/16) sau lanțul de magazine de accesorii vestimentare pentru sporturi extreme (U-Man 2016).

În 2015 (exceptând voucherele de reducere și diplomele de calificare în finală), 29 de persoane angrenate în domeniul muzical au participat în cele zece jurii adunate de Asociația Sunetul Muzicii în centrele culturale importante din toată țara și (pe lângă desemnarea finalistelor) au acordat 53 de premii la 38 de grupuri muzicale diferite!

2. Eurock Christmas Festival, în 23.DEC la Târgu Mureș (FOTO 2)

2016.DEC.23. Târgu Mureș. Jazz&Blues Club. Prin premiul câștigat la Finala naționala GBOB România 2016, Vicecampioana României, Riot Monk, este cap de afiș la Eurock Christmas Festival, evenimentul rock anual organizat de Olimp Boros prin OLi! Management

Pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/348781395453548/

Final line-up:

Riot Monk (Baia Mare)

2nd Place Winners of the GBOB Romania National Final / who won the

OLi! Management Award – to Headline this event!

S.P.A.W.N.

BadClinton

Emberi Dolgok / OSSIAN Tribute Band

Tickets in advance are 20 Ron at Casa Berii/Söhaz, 3, Sinaia St.

and at the Traffik House, in Petőfi Square (Târgu Mureș)

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...