Noutăţi

„Fuga”, nou videoclip de la Breathelast

Fuga” este primul release din prima triada de piese înregistrate de către Adrian Uritescu la LowBassStudio5 (DEVA), unde trupa va continua tragă în continuare pentru definitivarea unui nou album în limba română. „Fuga”, „FurtunașiRevolta”, sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor, de pe viitorul material al formației intitulatMarea Ascunsă”.

Fuga” este efortul continuu de a găsi o menire în goana care ne caracterizează viețile. Trezirea din ciclul repetitiv al acesui proces de rătăcire voită, aduce frică și destabilizare de la normele impuse și așteptările sociale, determinând un drum solitar și plin de imaginea adevărată a lumii în care trăim. Fuga este salvatorul nostru aparent, graba cu care mestecăm viața și semenii din jur, fără mai simțim gust, doar foame continuă. Ciclul este îndatorat psihicului îl țină viu prin iluzia deșartă a speranței și posibilitatea de a lua-o mereu de la capăt, doar ca ajungi inevitabil la deznădejde. Fuga ne omoară.

DacăFugase va lansa doar în mediul online, următorul release, „Furtuna”, va avea parte de urmatorarele concerte la care vor avea invitată trupa Unflicted:

Videoclipul pentru „Fuga” a fost realizat de către Mihai Marin (Tourette Roulette) și poate fi vizualizat prin linkul următor, începând cu 04.11.19, ora 12:00:

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!