Noutăţi

FronT – lansare EP în The Shelter

The Shelter vă invită să veniți pe 4 martie ca să ascultăm împreună EP-ul ”Alive” al trupei FronT, care este lansat pe 16 februarie, în format digital pentru streaming online.

La merch, pe lângă tricouri premium tubulare, stickers, postere, vă așteaptă și vouchere cu EP-ul sub formă de download code (mp3, flac, aac, etc), iar, “to top it off”, vom avea și un mic concurs, la mijlocul concertului – poate v-alegeți cu freebies!

Trupa FronT din Cluj-Napoca, înființată în 2009, are plăcerea de-a vă prezenta rezultatul ultimului an de muncă, de înregistrări și producție: EP-ul << ALIVE >>, lansat, inițial, exclusiv în format digital, streaming online, pe toate platformele principale (Tidal, Spotify, Google Play Music, Apple Music, Deezer, Amazon, Soundcloud, Bandcamp, etc) din data de 16 februarie.

Piesele, compuse în mai multe faze, dar alese, reorchestrate și înregistrate ca un tot, situează tematic un centru în om, ca persoană vulnerabilă, puternică, influențabilă și determinată, insistând pe calitățile, valorile, neajunsurile și viciile ei, prin simplă observație.

Lansarea EP-ului << ALIVE >>, pe viu, acasă, la Cluj-Napoca, va avea loc pe 4 martie, la The Shelter, împreună cu clujenii de la Eat Your Heart, iar un mini-turneu, în România va urma la scurt timp, așa că urmăriți pagina http://bit.do/front-facebook, pentru detalii!

Marius Costache (Studio148, București) s-a ocupat de producția audio, mix și master, iar înregistrările au fost făcute de Oliver Vegh (Luna Recording Studio, Cluj-Napoca), Nimrod Szedlacsek (Corvin Recording Studio, Cluj-Napoca), Adrian Uritescu (Lowbass5 Studio, Deva) și Vlad Bornuz (Blana Recording Studio, Cluj-Napoca).

Doors Open – 21:00
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventbook.
https://eventbook.ro/music/bilete-front-lansare-ep-alive-the-shelter

Grafica, coperta – Ciprian Sav.

Tracks:

  1. Alive
  2. Clipa Zero
  3. Say
  4. Clap Your Hands
  5. Left Inside
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...