Noutăţi

Friends For Friends || Sticks N Stones || Aeon Blank || Blame Hofmann

Muzica nu se cântă singură, ci cu instrumente și prieteni. Dacă lipsește ceva din prima parte, cum ar fi un pedalier, amplificăm partea a doua și sigur o să dea la fel, dacă nu chiar mai bine.

aeon blank
Toți pentru un pedalier și un pedalier pentru… bine, ar fi de preferat fiecare cu pedalierul lui, ca să păstrăm tonul original al muzicii. Dar când nu se poate, se strâng ei, prietenii, și rezolvă situația.
Și ca s-arătăm că nu moare muzica atunci când vor circumstanțele, ne vedem pe 17 iunie în Quantic Pub 2 să-i auzim pe Sticks and Stones, Aeon Blank și Blame Hofmann – Tool Tribute.

Sticks and Stones s-a format in anul 2013, avându-i în componenta pe Bogdan Mîșu la voce și bas, Radu Burcea și Alexandru Mîșu la chitară și voci secundare, la tobe avându-l pe Cuza Penescu. În Decembrie 2015 a apărut primul material de studio, Intitulat „TAKE IT TO THE HEART!”

Aeon Blank este o trupa de rock alternativ, cu influențe dark wave, gothic și metal, formată în 2011 și care a debutat cu piesa “Of Gravity And Passion”, urmată de „Auguries of Innoncence”, “Late Autumn” și “Kong”, de pe primul material discografic, Handmadegods & Godmadedemons (2012).
Dark Waters (2015), cel de-al doilea material Aeon Blank, a fost lansat în 2014 sub Universal Music România, trupa fondată de Emil Luca (2011 – vocal and guitar) devenind tot mai solidă și mai bine conturată, atât din punct de vedere al produsului artistic, cât si prin membrii săi Mircea Becherescu (2012 – chitară), Adrian Popescu (2015 – bass), Radu Artin (2015 – drums) & Zory David (2015 – keyboards & samples). Piese ca „Dark Waters” si „Behind Closed Doors” au beneficiat de videoclipuri.
POIANA URBANĂ, ÎMPREUNĂ REZISTĂM, B’ESTFEST, GALA METALHEAD, ARTMANIA, ROCKER’S INN SASCA MONTANA, ANONIMUL, POSADA, ZILELE PRIETENIEI , SHINE FESTIVAL sunt doar câteva din festivalurile la care Aeon Blank a cântat de-a lungul timpului.
Pe 31 iulie 2015, Aeon Blank deschide concertul HIM la Timișoara, alături de nume ca Myrath și Tiarra.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...