Noutăţi

Friday Fresh Fest: Breathelast & Luni la Teatru

breathelast

alllive reprezintă un concept alternativ de promovare a celor mai noi și îndrăznețe idei, creații și proiecte. Ediția cu numărul 8 din seria Friday Fresh Fest îi aduce la #alllive pe: Luni la Teatru și Breathelast., pe 25 noiembrie în allive. Are you #alllive?

Luni la Teatru s-a născut în 2009 din dorinţa membrilor de a face cu pasiune ceea ce le place cel mai mult: muzică. Din această simplă plăcere de a cânta, s-a format un grup muzical care experimentează cu simţăminte care ne colorează zilele, cu influenţe de la grunge până la progresive şi cu gânduri puse pe portativ.
Drept dovadă că trupa aparţine scenei şi că scenă devine locul în care emoţiile lor prind viaţă, Luni la Teatru a cântat alături de trupe de renume precum Taxi, Urma, Byron sau Luna Amară şi a participat la numeroase festivaluri precum Maraton Festival, Fstivalul Club A București, Festivalul Rock în Parck – București.
Avându-i în componență pe Radu – vocal, acoustic guitar, Dorin – keyboard, Eliza – drums, Liviu – bass și John – guitar, formația susține mișcarea de revoluție a muzicii românești.

Trupa Breathelast s-a format în 2010, a abordat un gen apropiat de alternativ / nu-metal la început, însă, datorită unor schimbări de componenţă şi unui suflu nou aferent, trupa a început se aventureze, aproape nebănuit, în sfera post hardcore/ metal.

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!