Noutăţi

Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut lansează albumul ‘S-a Rezolvat. Nu Se Poate’ şi anunţă datele turneului naţional


Am Fost La Munte Şi Mi-a Plăcut este o trupă de Post-Rock/Tripcore fondată în 2015, iniţial ca un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead. La aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiţi”, în luna iulie a anului 2016 s-a închegat un grup în toată regulă şi lui Vlad i s-au alăturat Matei Puşcaru la bass (:umbra, NoruNegru), Stere Câmpean la tobe (Stema, :umbra) şi Mircea Becherescu la chitară (ex Aeon Blank & Sunet Fin).

La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisă a grupului, băieţii lansează materialul full-Length numit “S-a Rezolvat. Nu Se Poate”, ce va conţine 9 piese exclusiv instrumentale, cu intervenţiile vocale ale actriţei Isabela Neamţu. Albumul îşi propune trimită ascultătorul într-o stare de relaxare dar şi de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă şi titlurile pieselor la diversele trăiri şi întâmplări pe care oamenii le întâmpină în viaţa de zi cu zi.

Lansarea şi promovarea albumului va avea loc prin intermediul unui mic turneu naţional pe parcursul lunilor septembrie şi octombrie:

05 Septembrie / Cluj Napoca / The Shelter

08 Septembrie / Craiova / Wave 84

15 Septembrie / Buzău / în cadrul Top T Buzău

16 Septembrie / Iaşi / RockNRolla

19 Septembrie / Bucureşti / Club Control

07 Octombrie / Constanţa / TBA

08 Octombrie / Bucureşti / Quantic Club – Q Fest

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!