Noutăţi

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, în deschiderea concertului Katatonia și The Ocean

AM FOST LA MUNTE ȘI MI-A PLĂCUT este ultimul nume confirmat alături de Katatonia și The Ocean, pe 21 octombrie la Kruhnen Musik Halle din Brașov.

Astfel, lineup-ul final este:

KATATONIA (The Great Cold Distance show)
The Ocean (special guests)
Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

La aproximativ un an de la fondarea propriu-zisă a grupului, băieții lansează primul material full-length, numit S-a Rezolvat. Nu Se Poate, ce conține 9 piese exclusiv instrumentale, cu intervențiile vocale ale actriței Isabela Neamțu. Albumul își propune să trimită ascultătorul într-o stare de relaxare dar și de conflict, acesta făcând referire prin intensitatea fluctuantă si titlurile pieselor la diversele trăiri si întamplări pe care oamenii le întâmpină în viața de zi cu zi.

În acest moment, jumătate din biletele disponibile pentru eveniment au fost deja achiziționate. Biletele pot fi cumpărate în rețeaua Bilete.ro, în format print cât și fizic în magazinele InMedio, Germanos sau de la celelalte puncte de vânzare partenere Bilete.ro (Casieria Metrou Piața Unirii 1, București). Biletele pot fi achizitonate și în sistem ramburs. În Brașov biletele pot fi achiziționate de la Kruhnen Musik Halle.

Preț / bilet:

90 lei – până pe 20 octombrie
115 lei – în seara evenimentului, în limita numărului rămas

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!