Noutăţi

Formația clujeană Funk’e Fetish a lansat piesa „Cooperation Nashi”

Formația clujeană Funk’e Fetish a publicat un nou single, „Cooperation Nashi”, pe care îl puteți asculta mai jos, în același timp oferind și primele detalii legate de viitorul material discografic.

„Funk’e Fetish au fost atestați documentar pentru prima oară în iarna anului 2014, în februarie, în Cluj Napoca. Membrii trupei – Jorj, Ștefi, Adi și Teiu – s-au reunit în această formulă după mai multe încercări în care dinastia Funk’e a încercat să-și găsească propriul sound. Membrii actuali au fost plecați luni de zile de lângă familii și gagici,  prin peșteri că să descopere adevărată viziune Funk’e, fiind totuși prezenți la numeroase photoshooting-uri”, aflăm de la formație.

Recent, Funk’e Fetish a ieșit din peșteră cu o noua față (logo) și cu un nou single, intitulat „Cooperation Nashi”.

Piesa lansată face parte din primul EP al trupei „Figure It Out”, care va fi dublat de două concerte de lansare, în Zalău pe 30 noiembrie, la Rock&Roll Center, și în Cluj Napoca, pe data de 7 decembrie în Hardward, alături de Suburbia 11.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...