Noutăţi

For The Wicked a lansat oficial noul EP

wicked

FOR THE WICKED a lansat oficial noul EP intitulatII printr-un concert excepţional la Cluj, în clubul Shelter arhiplin. Materialul poate fi ascultat gratuit şi cumpărat de pe pagina Bandcamp a trupei: https://weareforthewicked.bandcamp.com/album/ii
EP-ul a fost înregistrat de Bornuz Vlad, mixat de Tue Madsen şi masterizat de Joel Wanasek (cei responsabili pentru calitatea ireproşabilă a unor trupe precum Suicide Silence, August Burns Red sau Machine Head). Notăm de asemenea participarea lui Mihai Tivadar (clape) la trei piese din cele cinci incluse în material. La fel ca pe primul EP, de grafică şi artwork este responsabil tot Fetykó Gábor Áron, graphic designer şi illustrator la Resize-Media (Luna Amară, Diamonds are Forever, Breathelast, EMIL, etc…).

Primul single “S.I.C.K” a fost publicat online sub formă de lyric video:

EP-ul este promovat printr-un turneu solid, cu peste 20 de concerte în ţară dar şi în străinătate (Ungaria şi Moldova). Informaţii privind concertele anunţate sunt disponibile pe pagina Facebook:

https://www.facebook.com/weareforthewicked/events/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...